GROEPSLES / TRIOLES (HET GINNEKEN) BREDA - GITAARLES BREDA 

-U kunt zich aansluiten bij groepsles voor semi gevorderden op woensdag 19:00-19:45 uur (wekelijks les) en woensdag 21:15-22:00 uur. 
Voorwaarde is dat u de basisakkoorden soepel kunt overpakken. Deze groep heeft inmiddels een 1 jaar les. 

- Speelt u al wat langer en beheerst u meer dan alleen de basisakkoorden, zoals ook allerlei varianten op deze basisakkoorden en barré akkoorden, dan kunt u zich aansluiten bij een groepje die les heeft op donderdag 21:00-21:45 uur (2x per maand les in de oneven weken).

- Kunt u nog geen gitaar spelen? Dan kunt u zich inschrijven voor de 5 daagse zomercursus 2020 en/of voor een nieuwe groepsles per sep. 2020.

Beginners krijgen in 15 lessen alle grondbeginselen aangereikt om direct gitaar te kunnen spelen. De muziekvoorkeur en aandacht wordt verdeeld over de leerlingen. Bij trio- en groepslessen wordt veel aandacht besteed aan samenspel. Regelmatig wordt er een bandje gevormd. Aan het eind van de lesperiode (15 lessen bij beginners, 8 lessen bij gevorderden) wordt er een opnamen gemaakt met de groep. Na het volgen van de eerste lesperiode, weet je voldoende om eenvoudige liedjes zelf uit te zoeken en te spelen. Maar je kunt ook doorgaan met een volgende lesperiode.

Als je je wilt specialiseren in een bepaalde muziekstijl of techniek, kun je na het eindigen van een lesperiode ook kiezen voor individuele lessen

***Leeftijd: minimaal 11 jaar

Een groepsles bestaat uit min. 4 en max. 8 personen

Bij 3 personen spreken we van een trioles en geldt een triotarief 

Duur lesperiode: 15 lessen

Locatie: Werfstraat 31 (Het Ginneken) Breda

Kijk hier voor de tarieven.

Mail naar info@gitaarlessenbreda.nl en u krijgt het inschrijformulier toegemaild. Het is ook mogelijk van te voren een individuele proefles te volgen.

***Leeftijd: de ervaring leert dat leerlingen onder de 11 jr en boven de 75 jr meer persoonlijke begeleiding nodig hebben. Binnen groepsverband kan er in beperkte mate persoonlijke begeleiding gegeven worden. Het advies is om binnen die leeftijdscategorieën te kiezen voor ouder/kindles of individueel les.
Wijnand Brant Gitaarlessen 2008 - 2020 | Site by HQMatics